Laatste oordeel voor de wereld

 

Betreft 3e dimensie

Hedenmorgen 19-02-2004 (= 9), 05:30u (= 8) Indonesian time, is CHAAS naar het middelpunt van dit heelal geweest en heeft de ceremonie en instructies gezien voor de wereld.

De Hoofd Engel zat in het middelpunt van dit heelal met ontelbaar veel scharen Engelenlegioenen en Kosmische ruiters uit alle windrichtingen. De reden hiervoor is dat de Hoofd Engel de instructies van hogerhand uitvoert voor wat betreft de Wet van Karma (wet van oorzaak en gevolg).

De nieuwe wet luidt als volgt:

  • Op 19-02-2004 (= 9) zijn de energie en de instructies in werking gezet vanuit het Gouden alomvattende boek betreffende versnelde afronding van Karma.
  • In de komende 7 dagen zetten de Engelen deze energie in werking onder leiding van de Hoofd Engel, Engel Michaël en Engel Gabriël.
  • De inhoud is o.a dat er een versnelde wet van oorzaak en gevolg, genaamd Karma, afgelost zal moeten worden. Met andere woorden: Al degenen die op dit moment op aarde vertoeven en in dit leven niet mee willen werken om GOD te zoeken en/of de 4e dimensie in zijn bewustzijn wil ontdekken of laten ontwaken, zullen alle kosmische schulden moeten aflossen. Ongeacht uit welk leven deze schulden afkomstig zijn.
  • De Kosmische Schulden zullen niet worden doorgeschoven naar het volgende leven.
    Alle bewoners van deze aarde krijgen de kans om te ontwaken en door te kunnen stromen naar de 4e dimensie dan wel 5e dimensie en weten waar de 6e dimensie mee bezig is.
  • Voor degenen die de kennis/het weten nog onwetend bij zich dragen (wanneer zich dit nog in het onderbewustzijn bevindt, of niet ontwaakt is) zullen versneld aan zichzelf moeten gaan werken. Gebeurt dit niet, dan gaan zij bij de volgende incarnatie naar het 10e stelsel (een soort aarde).
  • Voor hen die de kennis nog niet hebben doorlopen en de 4e dimensie ook in dit leven niet zullen gaan begrijpen, moeten in de volgende incarnatie eveneens naar het 10e stelsel.
  • Er wordt 7 dagen gewerkt aan de energie. Alle Engelen, Dewa's, Profeten, Ratu's/Koninginnen, Lichtmeesters etc. krijgen de instructies om de uitvoering van deze nieuwe wet in gang te zetten en te bekrachtigen op alle levels.

N.B.: eigenlijk is het een oude wet die nu van kracht gaat.

De bovengenoemde wet is gebaseerd op de alomvattende wet van gerechtigheid en rechtvaardigheid betreffende alle vorige levens. In dit leven is het ook gebaseerd op de Vrije Wil. De mensen hebben een keus uit de situatie die ze zelf maken.

Voor de bewoners van deze aarde gaat de de wet in op 26-02-2004 (= 16)

Voor lichtwerkers en/of voor hen die GOD en het Licht zoeken is dit een positief gegeven. Er kan sneller een brug geslagen worden in de aardse wereld (brug leggen van 3e dimensie naar 4e dimensie en vice versa van 4e dimensie naar 3e dimensie).
 
De wet van Karma is een paar jaren geleden al enigszins in werking gezet maar nu is het definitief.
 
Op 27-02-2004 (= 17) wordt bovengenoemde wet verankerd in ELOHIM.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Indonesia, 19 februari 2004