Pelangi energie

 

Regenboogenergie

De doelstelling van de Engelen-energie is om de mens op aarde bij de Kosmos te betrekken, zodat er op aarde een ander beeld van GOD komt.

Wij mensen worden gedeeltelijk betrokken bij Gods geheimen van de schepping. Wij mensen kunnen dit nieuwe niet uit boeken leren. Het nieuwe waar iedereen het over heeft is van zeer hoge intelligentie. Deze hoge intelligentie kan alleen begrepen worden door ervaring; uit deze nieuwe ervaringen vergaren wij kennis. Deze kennis/weten kan dan omgezet worden in ons aardse denken zodat wij het kunnen begrijpen. De nieuwe kennis/weten heeft vooral met onze denkwijze te maken, we zullen anders moeten gaan denken.

Ook is de kracht die wij als mens gekregen hebben van zeer groot belang. In vele boeken is deze kracht al beschreven, namelijk de kracht van onze gedachten. We zitten nu in de fase dat we ons bewust worden van onze spirituele gedachten en van de ervaringen van onze geest/bewustzijn in het aardse. Onder andere is deze fase de kosmische weg naar onze oerbron (wat we GOD kunnen noemen) opdat we de kracht en de energie van GOD kunnen gaan begrijpen.

Wij kunnen alleen de dingen begrijpen op het niveau van ons bewustzijn, dit niveau bepaalt onze kennis/weten. Het weten wordt verkregen door ervaringen, dus om het geheim van GOD te kunnen begrijpen hebben we een lange weg nodig. De intelligentie die op dit moment op aarde is, is van dien aard dat de Engelen van GOD hopen dat we het nu misschien kunnen begrijpen.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 11 februari 1998