Jaar 2002 / 2003

 

Het jaar 2002 is zwaar geweest voor de lichtwerkers. Zoals men weet zijn er zeer zware aanvallen geweest vanuit de duisternis/negatieve energieën, etc.

Het jaar 2002 is een kachtmeting geweest tussen licht en duisternis. Verder is er gekeken naar de lichtwerkers, wie de 4e dimensie kunnen begrijpen in volledig bewustzijn (bewustwording). Het licht heeft alleen maar een fractie van z'n kracht laten zien, want het gaat namelijk om het ontwaken van de lichtwerkers (bewustzijn).

De krachtmetingen zullen tot 31-12-2002 doorgaan. Er wordt ook naar het resultaat gekeken van de lichtwerkers op ieders niveau. De lichtwerkers die bepaalde niveau's goed doorlopen, zullen de pijlers/fundering worden voor het jaar 2003.

GOD / het "licht" / "engelen" / "profeten" / "lichtmeesters" (zowel mannelijke als vrouwelijke lichtmeesters) bedanken de lichtwerkers op aarde voor wat zij de afgelopen jaren en in het jaar 2002 gedaan hebben voor het "licht".

Jaar 2003

Het jaar 2003 wordt het jaar van de bewustwording van de 4e dimensie, zodat het volledig doorleefd wordt en er het zeker-weten voor in de plaats komt (de waarheid). Verder wordt 2003 het jaar dat elke lichtwerker volledig naar zijn eigen waarheid/kennis/weten handelt vanuit z'n hart (drie-eenheid) en dat hij/zij de nieuwe kennis doorgeeft aan derden naar wat hij/zij doorleefd heeft. Let wel, intussen gaat het vergaren van nieuwe kennis door het te doorleven steeds maar door. Blijf niet stilstaan, blijf altijd op je hoede, grote waarheden liggen soms achter kleine dingen. Het jaar 2003 is het jaar van nog meer bewustwording om de kracht van je eigen gedachten te herkennen en onderscheid te kunnen maken tussen hogere gedachten, lagere gedachten en de gedachten van jezelf.

Als de lichtwerkers met hun gedachten-krachten in volledig bewustzijn bezig zijn of deelnemen aan de workshops, dan zet dit heel veel in werking in de sferen/dimensies/de kosmos en op de aarde/3e dimensie.

Als we met z'n allen zo bezig zijn, zenden we heel wat uit met onze gedachten.
Deze gedachten pikken andere mensen weer op, onbewust of bewust. Dus met andere woorden, als we door de jaren heen zo door blijven gaan met hulp van het alles omvattende licht, dan krijg je toch veranderingen in deze wereld!

Zoals iedereen weet, ontvang je soms informatie via derden of via de media en dan denk je: "Ha, daar ben ik al een tijd mee bezig", en/of je hebt al eens een ingeving en/of inspiratie via je gedachten ontvangen waarop je denkt: "Ha, dat is een zeer goed idee". Maanden en/of jaren later hoor je dan via derden en/of via de media dat er iemand anders met jouw idee of inspiratie aan de haal gaat. Met andere woorden, we krijgen zeer veel informatie binnen, bewust of onbewust (kosmische e-mails). Het is wat jij er mee doet. Doe je er niets mee, dan gaat er ergens anders in je omgeving en/of in de wereld iemand mee aan de slag (het apen-effect.....).

De perfecte situatie zou zijn, dat je met volledig bewustzijn je gedachten kunt ontleden waar het vandaan komt (Wie is de zender/ontvanger van jouw kosmische e-mails).
Als je hier van bewust bent, dan ben je in de "4e dimensie". Lichtwerkers, hier wordt aan gewerkt in het jaar 2003.

De krachtmetingen tussen het licht en de duisternis/negatieve sferen blijven doorgaan.
Er zullen rustige periodes komen en als het negatieve zich weer gebundeld heeft met negatieve sferen die aan de verliezende hand zijn, dan lijkt het of ze sterker terugkomen. 
Het licht overwint altijd (Er zit een kaartje van bewustwording aan).

De lichtwerkers die als pijlers genoemd worden, zullen in hun eigen omgeving bewust of onbewust licht-cirkels vormen. Op een speelse manier nemen wij de nieuwe gedachten tot ons en zenden deze weer uit via gedachten of verbaal. Zo gaan de mensen op aarde zich langzamerhand het nieuwe eigen maken en dit omzetten in handelingen in het aardse (van 4-dimensionale gedachten naar handelingen in het aardse = 3-dimensionaal).

Veel geluk, voorspoed, gezondheid en bewustwording voor het jaar 2003 vanuit "het licht".

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 30 oktober 2002