God "het Licht"

 

De kracht van het licht vanuit GOD is "ion"

Er zijn mensen die denken dat het licht niet sterk/krachtig genoeg is omdat de periodes van bepaalde processen soms zo lang duren. GOD "het licht" is zo sterk/krachtig dat het nooit in volle kracht/sterkte gebruikt wordt.

Waarom niet? = Als het licht z'n maximale kracht gebruikt dan verbrandt het en/of het lost op in het licht zelf!

Met andere woorden, de mensen die last hebben van negatieve energieën krijgen nadat ze zijn aangesloten op de engelen die kracht ter beschikking die de frequentie/trillingsgetal van de desbetreffende persoon aangeeft. Niet meer en niet minder, anders verbranden de systemen van deze personen en/of zij zouden de kracht van "het licht" niet aankunnen, zodat bepaalde functies fysiek en/of Kosmisch opgelost zouden worden in het Licht (en/of vernietigd/Kosmische verbranding).

Verder zit er nog een bewustzijn-aspect bij (bewustzijn- en leerprocessen/testingen).

Als mensen in een diep dal zitten en het niet meer zien zitten omdat ze door de duisternis/ negatieve energieën overmand worden en als dan "het licht" op een bepaald moment ingrijpt, dan zien/voelen ze ook de verlichting (dit zijn maar tipjes van de sluier voor wat betreft de kracht van "het licht").

Wat kan men er aan doen om zijn frequentie/trillingsgetal te verhogen:

ELKE MORGEN EN ELKE NACHT EEN GEDISCIPLINEERDE MEDITATIE (elke dag)

  • minimaal `s nachts 30 minuten
  • minimaal `s morgens 15 minuten

Men zal zien, na 1000 dagen zal de kracht toenemen (er kan meer energie door je heen stromen).

De kracht van "het licht" moet altijd afdalen en in frequentie/trillingsgetal verlaagd worden op de 5e en 4e dimensie.

De kracht van GOD "het licht" is "ion", gespleten atoom, dus ons lichaam kan maar een heel klein beetje verdragen. Onze geestbewustzijn zit gevangen in het fysieke lichaam (het fysieke lichaam heeft een laag trillingsgetal).

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Indonesia, 1 mei 2003