Engelen-energieplaat

 

Onder leiding van engel michaël & engel gabriël

Deze engelenplaat verhoogt het trillingsgetal.

Op deze platen zijn de goddelijke namen van GOD vermeld en de energie die nodig is om allerlei voorwerpen in energievorm te zuiveren.

Als men de engelen-energieplaat met de handen aanraakt, zal via deze plaat de lichtenergie het lichaam instromen. Hierdoor wordt het mogelijk om ons lichaam naar een hoger trillingsgetal te brengen.

Deze engelenplaat is eigenlijk een goddelijke lichtenergie-geleider die alles reinigt. Zoals voedsel, voorwerpen, lichaam en geest.

Indien men de Goddelijke energieplaat onder het matras/bed neerlegt, zal deze onze verschillende lichamen zuiveren. De uitwerking van de engelen-energieplaat gebeurt eerst op het emotionele, mentale en spirituele niveau, daarna op het fysieke niveau.

Er kunnen zich allerlei kleine veranderingen voordoen zoals warmtewisselingen, een gevoel van moe zijn, het gevoel van een overladen maag, emotionele reacties en andere. Deze zaken zijn van voorbijgaande aard, maar zeer belangrijk bij de zuivering. Doordat de hogere licht-energie trillingen instroomt in het lichaam, krijgt men eventueel bovengenoemde lichamelijke reacties. De reden voor deze eventuele lichamelijke reacties is dat de lagere trillingen worden afgestoten door de hogere trillingen.

Doordat het trillingsgetal verhoogd wordt gaan alle negatieve trillingen/energieën uit het lichaam en de geest.

Deze energie wordt geactiveerd en geleid door de engelen vanuit het licht in opdracht van GOD zelf.

Verder regelen de engelen de energie die voor u nodig is, elke plaat wordt automatisch op de nieuwe eigenaar geactiveerd betreffende wat voor hem/haar nodig is.

U zult zien dat elke engelen-energieplaat anders is!

Deze engelen-energieplaten zijn geactiveerd en beschreven in trance door ondergetekende.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 1999