Hemelvaart 2003 - kristallen kruis

 

De kosmische energie-velden/sferen van engel Gabriel zijn geactiveerd.

Op Hemelvaartsdag 2003 is er door de Engelen een kristallen kruis geactiveerd en verbonden met de energie-sferen/velden van Engel Gabriël.

De energie-sferen van de kristallen staan onder leiding van Engel Gabriël.

Op Hemelvaartsdag 2003 is het aardse kristallen kruis geactiveerd en verbonden aan het kristallen kruis in de energie-sferen van kristal. Op dit moment wordt er continu kristallen energie naar de aarde gestuurd/geactiveerd om de zware/zwarte (donkere) kruisen waar de aarde en de mens onder gebukt gaan te verlichten (losweken) om daarna op te gaan in het licht.

Periode is ca. 7 jaar voor wat betreft bovengenoemde planning, dan moeten alle kruisen schoon zijn en opgegaan in het licht.

Een groep spirituele mensen heeft het kristallen kruis medegeactiveerd en alle zegeningen voor de Aarde en de mensheid gevraagd.

In de nacht van 29 op 30 mei 2003 is het kristallen kruis in het aardse geactiveerd en verbonden met het kristallen kruis in de energie-gebieden/sferen van Engel GABRIëL.

Hoe zuiverder de sferen, hoe meer informatie er vanuit de energie-gebieden van de Engelen naar de Aarde gezonden kan worden en ontvangen kan worden door de mensheid. De spirituele mens kan de informatie ontvangen op de frequentie/trillingsniveau waar hij/zij op is afgestemd op dat moment/in die periode.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 8 juni 2003