Black and white joker

 

-

The black and white joker is gespecialiseerd in het creëren van verdraaiingen in mensen hun innerlijke belevingswereld, waardoor de mens wordt verstoord in zijn gevoel, gedachten en handelen en de realiteit op een geheel andere wijze geïnterpreteerd wordt. Dit kan gevolgen hebben zoals miscommunicatie, relaties met derden die onder spanning komen te staan, ruzies, verwarring en onduidelijkheid. Het wordt hierdoor lastiger om bij uzelf te blijven.

Indien men wat voor de Aarde en/of voor zich zelf wil doen kan men een begin maken met het loskoppelen.

Loskoppelen:

Deze code gaat van kracht vanaf 07/07/2022

Maak in meditatie via je Hart in gedachten contact met GOD en vraag of er een begin gemaakt kan worden voor de loskoppeling van THE BLACK AND WHITE JOKER.

Vraag via je hart in gedachten aan GOD, de HOOFDENGEL, ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL of er een BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN KRACHTEN ONDER DE NAAM THE BLACK AND WHITE JOKER DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

Verder: Zeg in gedachten via je hart 13 keer :

1. WE VRAGEN OF ALLE BLACK AND WHITE JOKERS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

2. WE VRAGEN OF ALLE BLACK AND WHITE JOKERS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

3. WE VRAGEN OF ALLE BLACK AND WHITE JOKERS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

4. WE VRAGEN OF ALLE BLACK AND WHITE JOKERS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

5. WE VRAGEN OF ALLE BLACK AND WHITE JOKERS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

6. WE VRAGEN OF ALLE BLACK AND WHITE JOKERS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

7. WE VRAGEN OF ALLE BLACK AND WHITE JOKERS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

8. WE VRAGEN OF ALLE BLACK AND WHITE JOKERS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

9. WE VRAGEN OF ALLE BLACK AND WHITE JOKERS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

10. WE VRAGEN OF ALLE BLACK AND WHITE JOKERS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

11. WE VRAGEN OF ALLE BLACK AND WHITE JOKERS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

12. WE VRAGEN OF ALLE BLACK AND WHITE JOKERS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

13. WE VRAGEN OF ALLE BLACK AND WHITE JOKERS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL

De mensen en/of Lichtwerkers die deze tekst over de BLACK AND WHITE JOKER verbranden, hebben bescherming van ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL

Deze tekst 13 keer beschrijven met GOD IS ALMACHTIG en 13 keer jouw volledige naam en daarna verbranden.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 7 juli 2022