CODE APENPOKKENVIRUS:

 


Virussen zijn één van de paradepaardjes van het negatieve. De variant van het pokkenvirus die bij mensen voorkwam is op enkele uitzonderingen na uitgeroeid door grootschalige toediening van vaccins. Dit betekent dat er op dit moment geen grote immuniteit meer aanwezig is bij de mensheid die nu op Aarde leeft tegen varianten van het pokkenvirus (er is geen actieve immuniteit tegen een virus wat niet meer voorkomt).

K.G. heeft hierbij volgende informatie ontvangen: het negatieve zet momenteel in op het verspreiden van het apenpokkenvirus bij de mens, die op dit moment globaal genomen geen sterk aanwezige immuniteit heeft tegen varianten van het pokkenvirus. De strategie van het negatieve bestaat erin om te trachten het apenpokkenvirus te laten muteren in de mensen die ermee besmet worden, zodat hier weer een nieuw virus uit kan ontstaan waar de meeste mensen geen immuniteit tegen hebben kunnen opbouwen.

Indien men wat voor de Aarde en/of voor zichzelf wil doen kan men een begin maken met het loskoppelen van deze negatieve energy.

Loskoppelen:

Maak in meditatie via je HART in gedachten contact met GOD en vraag of er een begin gemaakt mag worden voor de loskoppeling van NEGATIEVE KRACHTEN GESPECIALISEERD IN POKKENVIRUSSEN/NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS.

Vraag via je HART in gedachten aan GOD, de HOOFDENGEL, ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL of er een BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE KRACHTEN GESPECIALISEERD IN POKKENVIRUSSEN/NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

Verder: Zeg in gedachten via je hart 13 keer:

1) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE KRACHTEN GESPECIALISEERD IN POKKENVIRUSSEN/NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

2) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE KRACHTEN GESPECIALISEERD IN POKKENVIRUSSEN/NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

3) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE KRACHTEN GESPECIALISEERD IN POKKENVIRUSSEN/NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

4) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE KRACHTEN GESPECIALISEERD IN POKKENVIRUSSEN/NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

5) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE KRACHTEN GESPECIALISEERD IN POKKENVIRUSSEN/NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

6) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE KRACHTEN GESPECIALISEERD IN POKKENVIRUSSEN/NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

7) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE KRACHTEN GESPECIALISEERD IN POKKENVIRUSSEN/NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

8) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE KRACHTEN GESPECIALISEERD IN POKKENVIRUSSEN/NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

9) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE KRACHTEN GESPECIALISEERD IN POKKENVIRUSSEN/NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

10) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE KRACHTEN GESPECIALISEERD IN POKKENVIRUSSEN/NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

11) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE KRACHTEN GESPECIALISEERD IN POKKENVIRUSSEN/NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

12) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE KRACHTEN GESPECIALISEERD IN POKKENVIRUSSEN/NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

13) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE KRACHTEN GESPECIALISEERD IN POKKENVIRUSSEN/NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

Deze volledige code 13 keer beschrijven met: GOD IS ALMACHTIG en daarna verbranden.

De mensen en/of Lichtwerkers die deze tekst over &ldquot;DE VRAAG OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE NEGATIEVE KRACHTEN GESPECIALISEERD IN POKKENVIRUSSEN/NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN&rdquot; verbranden, hebben bescherming van ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

Let wel: Men kan hierop een krachtige lichamelijke reactie verwachten.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 8 juni 2022