CODE SERPENTIA-NEGATIEVE SERAPHINA

 

Vrouwelijke duivels die werken voor het Beest en de warlords en gespecialiseerd zijn op het bespelen van gevoel en gedachten om verraad/valsheid en onderlinge strijd bij mensen te activeren.


De energy van het vrouwelijke (doorheen het spectrum van zowel positief als negatief) staat voor alles wat te maken heeft met het gevoel/de gevoelsbeleving. Het vrouwelijke kan deze eigenschap inzetten om het gevoel bij anderen te beïnvloeden.

K.G. ontving volgende informatie: De negatieve vrouwelijke duivels die onder de hiërarchie van SERPENTIA vallen, maken van dit principe gebruik door middel van valse verleiding. Deze vrouwelijke duivels vallen onder de hiËrarchie die ook NEGATIEVE SERAPHINA wordt genoemd. Zij doen zich mooi voor terwijl ze toch negatief zijn en kopiëren o.a. eigenschappen van vrouwelijke ANGELS vanuit HET LICHT om mensen te misleiden en hun vertrouwen te winnen. .

Ze beïnvloeden het gevoel van de mens door tweedracht en achterdocht te zaaien en ze kunnen makkelijk binnenkomen in het gevoel van de mensheid door zich mooi voor te doen terwijl ze toch uit het negatieve komen. Het zijn vrouwelijke duivels die werken voor het Beest en samenwerken met de warlords van het negatieve en die gespecialiseerd zijn op het bespelen van gevoel en gedachten om zo verraad/valsheid en onderlinge strijd bij mensen te activeren. .

Loskoppelen:

Maak in meditatie via je HART in gedachten contact met GOD en vraag of er een begin gemaakt kan worden voor de loskoppeling van de NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN SERPENTIA/NEGATIEVE SERAPHINA VALLEN. .

Vraag via je HART in gedachten aan GOD, de HOOFDENGEL, ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL of je bevrijd mag worden van de NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN SERPENTIA/NEGATIEVE SERAPHINA VALLEN.

Verder: Zeg in gedachten via je hart 13 keer :

1. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN SERPENTIA/NEGATIEVE SERAPHINA VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL ANGEL MICHAËL EN ANGEL GABRIËL.

2. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN SERPENTIA/NEGATIEVE SERAPHINA VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL ANGEL MICHAËL EN ANGEL GABRIËL.

3. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN SERPENTIA/NEGATIEVE SERAPHINA VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL ANGEL MICHAËL EN ANGEL GABRIËL.

4. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN SERPENTIA/NEGATIEVE SERAPHINA VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL ANGEL MICHAËL EN ANGEL GABRIËL.

5. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN SERPENTIA/NEGATIEVE SERAPHINA VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL ANGEL MICHAËL EN ANGEL GABRIËL.

6. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN SERPENTIA/NEGATIEVE SERAPHINA VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL ANGEL MICHAËL EN ANGEL GABRIËL.

7. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN SERPENTIA/NEGATIEVE SERAPHINA VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL ANGEL MICHAËL EN ANGEL GABRIËL.

8. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN SERPENTIA/NEGATIEVE SERAPHINA VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL ANGEL MICHAËL EN ANGEL GABRIËL.

9. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN SERPENTIA/NEGATIEVE SERAPHINA VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL ANGEL MICHAËL EN ANGEL GABRIËL.

10. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN SERPENTIA/NEGATIEVE SERAPHINA VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL ANGEL MICHAËL EN ANGEL GABRIËL.

11. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN SERPENTIA/NEGATIEVE SERAPHINA VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL ANGEL MICHAËL EN ANGEL GABRIËL.

12. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN SERPENTIA/NEGATIEVE SERAPHINA VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL ANGEL MICHAËL EN ANGEL GABRIËL.

13. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN SERPENTIA/NEGATIEVE SERAPHINA VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL ANGEL MICHAËL EN ANGEL GABRIËL.

Deze tekst 13 keer beschrijven met GOD IS ALMACHTIG en daarna verbranden.

De mensen en/of Lichtwerkers die deze tekst over de " DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN SERPENTIA/NEGATIEVE SERAPHINA VALLEN" verbranden, hebben bescherming van ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL

Let wel:
Men kan hierop een krachtige lichamelijke reactie verwachten.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 8 juni 2022