Boodschap van ARSYADHUPA

 

Boodschap van ARSYADHUPA voor de lichtwerkers op Aarde:


Het negatieve werkt momenteel vanuit een verdeel- en heersstrategie en probeert om verdeling te zaaien tussen de lichtwerkers onderling. Dit gebeurt onder andere door verdraaiingen in gevoel en gedachten en door verdraaiingen in de perceptie die lichtwerkers onderling van elkaar hebben. Het negatieve probeert om jullie tegen elkaar uit te spelen op zo’n manier dat zij zelf buiten schot blijven.

Het negatieve zet in op concurrentie bij de lichtwerkers onderling. Echter, er is voor jullie geen onderlinge concurrentie mogelijk. Eenieder van jullie zal altijd ontvangen wat hij of zij nodig heeft voor de taak die jullie hebben gekregen. Er is geen concurrentie mogelijk op het vlak van beschikbare middelen of met betrekking tot de positie/functie die jullie door de Goddelijke Wereld is toegewezen.

Jullie zijn een team, een eenheid in verscheidenheid. Elke speler van het team is belangrijk en wordt zorgvuldig door de Goddelijke Wereld op die positie neergezet waar zijn of haar kwaliteiten het beste worden benut, vanuit de kwaliteiten en ervaringen die elke individuele persoon heeft meegekregen vanuit de Goddelijke Wereld. Eenheid in verscheidenheid in deze zin betekent; jullie zijn individueel verschillend, maar vormen samen vanuit die Andere Wereld in deze Wereld een geheel.

De lichtwerkers op de Aarde werken dus nooit alleen, zij werken AL- É ÉN.

KIM G.
Borsbeek
7/04/2022

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 7 april 2022