Code geesten die bezield zijn door de duivel

 

-

Code geesten die bezield zijn door de duivel

Geesten/spoken hebben van zichzelf geen ziel. Duivels/Satans kunnen deze geesten bezielen. Mensen kunnen last ondervinden van deze negatief bezielde geesten/spoken, vaak voor en tijdens het slapen (ook in dromen). Deze figuren hebben een wit gelaat.

Indien men wat voor de aarde en/of voor zich zelf wil doen kan men een begin maken met het loskoppelen.

Loskoppelen:

Deze code gaat van kracht vanaf 13-02-2022.

Maak in meditatie via je Hart in gedachten contact met GOD en vraag of er een begin gemaakt kan worden voor de loskoppeling van alle GEESTEN EN SPOKEN DIE ZIJN BEZIELD DOOR NEGATIVE ENERGY/DEVILS/SATANS.

Vraag via je hart in gedachten aan GOD, de HOOFDENGEL, ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL of er een BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE GEESTEN/SPOKEN DIE ZIJN BEZIELD DOOR NEGATIEVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN DIENST STAAN VAN EN VANUIT HET BEEST IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN.

Verder: Zeg in gedachten via je hart 13 keer :

1. WE VRAGEN OF ALLE GEESTEN EN SPOKEN DIE ZIJN BEZIELD DOOR NEGATIVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

2. WE VRAGEN OF ALLE GEESTEN EN SPOKEN DIE ZIJN BEZIELD DOOR NEGATIVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

3. WE VRAGEN OF ALLE GEESTEN EN SPOKEN DIE ZIJN BEZIELD DOOR NEGATIVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

4. WE VRAGEN OF ALLE GEESTEN EN SPOKEN DIE ZIJN BEZIELD DOOR NEGATIVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

5. WE VRAGEN OF ALLE GEESTEN EN SPOKEN DIE ZIJN BEZIELD DOOR NEGATIVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL

6. WE VRAGEN OF ALLE GEESTEN EN SPOKEN DIE ZIJN BEZIELD DOOR NEGATIVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

7. WE VRAGEN OF ALLE GEESTEN EN SPOKEN DIE ZIJN BEZIELD DOOR NEGATIVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

8. WE VRAGEN OF ALLE GEESTEN EN SPOKEN DIE ZIJN BEZIELD DOOR NEGATIVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

9. WE VRAGEN OF ALLE GEESTEN EN SPOKEN DIE ZIJN BEZIELD DOOR NEGATIVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

10. WE VRAGEN OF ALLE GEESTEN EN SPOKEN DIE ZIJN BEZIELD DOOR NEGATIVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

11. WE VRAGEN OF ALLE GEESTEN EN SPOKEN DIE ZIJN BEZIELD DOOR NEGATIVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

12. WE VRAGEN OF ALLE GEESTEN EN SPOKEN DIE ZIJN BEZIELD DOOR NEGATIVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

13. WE VRAGEN OF ALLE GEESTEN EN SPOKEN DIE ZIJN BEZIELD DOOR NEGATIVE ENERGY/DEVILS/SATANS DIE IN OPDRACHT VAN EN VANUIT HET BEEST OPEREREN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

Deze tekst 13 keer beschrijven met GOD IS ALMACHTIG en 13 keer jouw volledige naam en daarna verbranden.

De mensen en/of Lichtwerkers die deze tekst over de NEGATIEF BEZIELDE GEESTEN/SPOKEN DOOR DEVILS/SATANS verbranden, hebben bescherming van ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 31 januari 2022