QR CODE BETREFT PERSOONLIJKE COVID-19-STATUS

 

(QR CODE BETREFT VACCINATIE- OF HERSTELCERTIFICAAT INZAKE COVID-19.)


DEZE KOSMISCHE CODE GAAT IN VANAF 1-1-2022:

Vanaf 01.01.2022 gaat van en vanuit de GODDELIJKE WERELD 24-13 o.a. de persoonlijke QR code inzake Covid-19 verbonden worden met de GODDELIJKE WERELD 24-13, waardoor er een speciale energy inwerking gaat treden/geactiveerd zal worden betreffende deze QR CODE.

DE REDEN:

Negatieve krachten/duivels/satans kunnen met deze QR code manipuleren etc.

Verder, negatieve krachten/duivels/satans kunnen met deze QR code de VRIJE WIL van de mens manipuleren etc.

Bovengenoemd heeft ook te maken met een geheel andere energy en planning voor het jaar 2022.

QR CODE NEGATIEVE KRACHTEN / DUIVELS / SATANS: Indien men wat voor de Aarde en/of voor zichzelf wil doen kan men een begin maken met het loskoppelen van deze energy.

Loskoppelen: Maak in meditatie via je Hart in gedachten contact met GOD en vraag of er een begin gemaakt kan worden voor de loskoppeling van de negatieve energy verbonden aan

Vraag via je Hart in gedachten aan GOD, de HOOFDENGEL, MICHAËL en ANGEL GABRIËL of er een BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE ENERGY VAN JOUW PERSOONLIJKE QR CODE EN OF DE NEGATIEVE MANUPILERENDE KRACHTEN/ DUIVELS/SATANS VAN DEZE QR CODE LOS GEKOPPELD MOGEN WORDEN.

QR CODE

Zie onderstaande afbeelding QR code in de vorm van Logo CHAAS 24-13

NOTE: Schrijf uw voornaam en achternaam in het Logo CHAAS 24-13.

Daarna 7 x GOD is ALMACHTIG over uw naam schrijven.

Daarna afgeven in gedachten via uw HART aan de GODDELIJKE WERELD 24-13.

Daarna verbranden.

Tijdens de verbranding van deze materie wordt het energy. De energy wordt wederom gezuiverd vanuit/door de GODDELIJKE WERELD 24-13.

Loskoppelen:
Maak in meditatie via je Hart in gedachten contact met GOD en vraag of jouw persoonlijke QR CODE losgekoppeld mag worden van NEGATIEVE MANUPILERENDE KRACHTEN/ DUIVELS / SATANS VAN DEZE QR CODE.

Vraag via je Hart in gedachten aan GOD, de HOOFDENGEL, MICHAËL en ANGEL GABRIËL of er een BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE ENERGY VAN JOUW PERSOONLIJKE QR CODE EN OF DE NEGATIEVE MANUPILERENDE KRACHTEN/ DUIVELS/SATANS VAN DEZE QR CODE LOS GEKOPPELD MOGEN WORDEN.

Verder: Zeg in gedachten via je hart 13 keer:

1) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE ENERGY VAN JOUW PERSOONLIJKE QR CODE EN OF DE NEGATIEVE MANUPILERENDE KRACHTEN/ DUIVELS/SATANS VAN DE QR CODE LOS GEKOPPELD MOGEN WORDEN.

2) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE ENERGY VAN JOUW PERSOONLIJKE QR CODE EN OF DE NEGATIEVE MANUPILERENDE KRACHTEN/ DUIVELS/SATANS VAN DE QR CODE LOS GEKOPPELD MOGEN WORDEN.

3) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE ENERGY VAN JOUW PERSOONLIJKE QR CODE EN OF DE NEGATIEVE MANUPILERENDE KRACHTEN/ DUIVELS/SATANS VAN DE QR CODE LOS GEKOPPELD MOGEN WORDEN.

4) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE ENERGY VAN JOUW PERSOONLIJKE QR CODE EN OF DE NEGATIEVE MANUPILERENDE KRACHTEN/ DUIVELS/SATANS VAN DE QR CODE LOS GEKOPPELD MOGEN WORDEN.

5) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE ENERGY VAN JOUW PERSOONLIJKE QR CODE EN OF DE NEGATIEVE MANUPILERENDE KRACHTEN/ DUIVELS/SATANS VAN DE QR CODE LOS GEKOPPELD MOGEN WORDEN.

6) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE ENERGY VAN JOUW PERSOONLIJKE QR CODE EN OF DE NEGATIEVE MANUPILERENDE KRACHTEN/ DUIVELS/SATANS VAN DE QR CODE LOS GEKOPPELD MOGEN WORDEN.

7) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE ENERGY VAN JOUW PERSOONLIJKE QR CODE EN OF DE NEGATIEVE MANUPILERENDE KRACHTEN/ DUIVELS/SATANS VAN DE QR CODE LOS GEKOPPELD MOGEN WORDEN.

8) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE ENERGY VAN JOUW PERSOONLIJKE QR CODE EN OF DE NEGATIEVE MANUPILERENDE KRACHTEN/ DUIVELS/SATANS VAN DE QR CODE LOS GEKOPPELD MOGEN WORDEN.

9) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE ENERGY VAN JOUW PERSOONLIJKE QR CODE EN OF DE NEGATIEVE MANUPILERENDE KRACHTEN/ DUIVELS/SATANS VAN DE QR CODE LOS GEKOPPELD MOGEN WORDEN.

10) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE ENERGY VAN JOUW PERSOONLIJKE QR CODE EN OF DE NEGATIEVE MANUPILERENDE KRACHTEN/ DUIVELS/SATANS VAN DE QR CODE LOS GEKOPPELD MOGEN WORDEN.

11) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE ENERGY VAN JOUW PERSOONLIJKE QR CODE EN OF DE NEGATIEVE MANUPILERENDE KRACHTEN/ DUIVELS/SATANS VAN DE QR CODE LOS GEKOPPELD MOGEN WORDEN.

12) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE ENERGY VAN JOUW PERSOONLIJKE QR CODE EN OF DE NEGATIEVE MANUPILERENDE KRACHTEN/ DUIVELS/SATANS VAN DE QR CODE LOS GEKOPPELD MOGEN WORDEN.

13) WE VRAGEN OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE ENERGY VAN JOUW PERSOONLIJKE QR CODE EN OF DE NEGATIEVE MANUPILERENDE KRACHTEN/ DUIVELS/SATANS VAN DE QR CODE LOS GEKOPPELD MOGEN WORDEN.

Deze tekst 13 keer beschrijven met: GOD IS ALMACHTIG en daarna verbranden.
De mensen en/of Lichtwerkers die deze tekst over “DE VRAAG OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE VAN DE ENERGY VAN JOUW PERSOONLIJKE QR CODE EN OF DE NEGATIEVE MANUPILERENDE KRACHTEN/ DUIVELS/SATANS VAN DE QR CODE LOS GEKOPPELD MOGEN WORDEN” verbranden, hebben bescherming van MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

Let wel:
Men kan hierop een krachtige lichamelijke reactie verwachten.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 8 december 2021