Diana Lucifera-negatieve krachten die werken met schimmels.

 


NEGATIEVE KRACHTEN DIE WERKEN MET SCHIMMELS:


NEGATIEVE KRACHTEN DIE WERKEN MET SCHIMMELS:

Naast bacteriën en virussen gebruikt het negatieve ook schimmels om vervloekingen "uit te strooien". Deze negatieve krachten/duivels/satans zijn gespecialiseerd op vervloekingen onder andere door middel van vocht en urine, wat vervolgens kan resulteren in schimmels (en in sommige gevallen ook in het aantrekken van ongedierte. Schimmels zijn hardnekkig en kunnen lastig zijn om te bestrijden, wat ze voor het negatieve heel aantrekkelijk maakt om in te zetten in het aardse.

Lichtwerker K.G. ontving volgende informatie:

DIANA LUCIFERA:

Diana Lucifera is de naam van een negatieve koningin van de maan. Zij staat voor de zwarte maan. Lucifera betekent "zij die licht brengt" In dit geval brengt deze negatieve kracht het licht/perspectief vanuit de negatieve werelden in het gevoel en gedachten van mensen, wat deze mensen het gevoel kan geven dat ze "verdrinken" in hun emoties en waardoor ze het overzicht in situaties verliezen.

(noot: er bestaat ook een positieve Lucifera vanuit HET LICHT/die voldoet aan de Goddelijke Wereld!)

De maan heeft in het aardse invloed op emoties (cfr. datgene wat men maanziekte noemt, veel heldervoelende mensen voelen bijvoorbeeld ook de invloed van volle maan) en op het water in o.a. zeeën en oceanen (de maan veroorzaakt de getijden, eb en vloed). Ons fysieke lichaam bestaat ook voor een groot gedeelte uit water.

Diana Lucifera veroorzaakt onder andere schimmels op plaatsen waar deze normaal niet zouden ontstaan of kunnen groeien, o.a. door vocht aan te trekken (of zelf te plaatsen) naar een fysiek voorwerp of fysieke plek waar anders geen vocht zou zijn.

Loskoppelen:

Maak in meditatie via je hart in gedachten contact met GOD en vraag of er een begin gemaakt kan worden voor de loskoppeling van de NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN die werken met SCHIMMELS en/of die onder DE GEBIEDEN VAN DIANA LUCIFERA vallen.

Vraag via je hart in gedachten aan GOD,de HOOFDENGEL, ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL of er een begin mag worden gemaakt voor de loskoppeling van de NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN die werken met SCHIMMELS en/of die onder DE GEBIEDEN VAN DIANA LUCIFERA vallen.

Verder: Vraag in gedachten via je hart 13 keer of :

1. DE NEGATIEVE KRACHTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE GEBRUIK MAKEN VAN SCHIMMELS EN/OF DE GEBIEDEN VAN HET NEGATIEVE DIE VALLEN ONDER DIANA LUCIFERA OPGERUIMD MOGEN WORDEN.

2. DE NEGATIEVE KRACHTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE GEBRUIK MAKEN VAN SCHIMMELS EN/OF DE GEBIEDEN VAN HET NEGATIEVE DIE VALLEN ONDER DIANA LUCIFERA OPGERUIMD MOGEN WORDEN.

3. DE NEGATIEVE KRACHTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE GEBRUIK MAKEN VAN SCHIMMELS EN/OF DE GEBIEDEN VAN HET NEGATIEVE DIE VALLEN ONDER DIANA LUCIFERA OPGERUIMD MOGEN WORDEN.

4. DE NEGATIEVE KRACHTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE GEBRUIK MAKEN VAN SCHIMMELS EN/OF DE GEBIEDEN VAN HET NEGATIEVE DIE VALLEN ONDER DIANA LUCIFERA OPGERUIMD MOGEN WORDEN.

5. DE NEGATIEVE KRACHTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE GEBRUIK MAKEN VAN SCHIMMELS EN/OF DE GEBIEDEN VAN HET NEGATIEVE DIE VALLEN ONDER DIANA LUCIFERA OPGERUIMD MOGEN WORDEN.

6. DE NEGATIEVE KRACHTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE GEBRUIK MAKEN VAN SCHIMMELS EN/OF DE GEBIEDEN VAN HET NEGATIEVE DIE VALLEN ONDER DIANA LUCIFERA OPGERUIMD MOGEN WORDEN.

7. DE NEGATIEVE KRACHTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE GEBRUIK MAKEN VAN SCHIMMELS EN/OF DE GEBIEDEN VAN HET NEGATIEVE DIE VALLEN ONDER DIANA LUCIFERA OPGERUIMD MOGEN WORDEN.

8. DE NEGATIEVE KRACHTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE GEBRUIK MAKEN VAN SCHIMMELS EN/OF DE GEBIEDEN VAN HET NEGATIEVE DIE VALLEN ONDER DIANA LUCIFERA OPGERUIMD MOGEN WORDEN.

9. DE NEGATIEVE KRACHTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE GEBRUIK MAKEN VAN SCHIMMELS EN/OF DE GEBIEDEN VAN HET NEGATIEVE DIE VALLEN ONDER DIANA LUCIFERA OPGERUIMD MOGEN WORDEN.

10. DE NEGATIEVE KRACHTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE GEBRUIK MAKEN VAN SCHIMMELS EN/OF DE GEBIEDEN VAN HET NEGATIEVE DIE VALLEN ONDER DIANA LUCIFERA OPGERUIMD MOGEN WORDEN.

11. DE NEGATIEVE KRACHTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE GEBRUIK MAKEN VAN SCHIMMELS EN/OF DE GEBIEDEN VAN HET NEGATIEVE DIE VALLEN ONDER DIANA LUCIFERA OPGERUIMD MOGEN WORDEN.

12. DE NEGATIEVE KRACHTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE GEBRUIK MAKEN VAN SCHIMMELS EN/OF DE GEBIEDEN VAN HET NEGATIEVE DIE VALLEN ONDER DIANA LUCIFERA OPGERUIMD MOGEN WORDEN.

13. DE NEGATIEVE KRACHTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE GEBRUIK MAKEN VAN SCHIMMELS EN/OF DE GEBIEDEN VAN HET NEGATIEVE DIE VALLEN ONDER DIANA LUCIFERA OPGERUIMD MOGEN WORDEN.

Deze tekst 13 keer beschrijven met : GOD IS ALMACHTIG en daarna verbranden.

De mensen en/of Lichtwerkers die deze tekst over "DE VRAAG OF ER EEN BEGIN GEMAAKT MAG WORDEN VOOR DE TRANSFORMATIE EN OPRUIMING VAN DE NEGATIEVE KRACHTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE GEBRUIK MAKEN VAN SCHIMMELS EN/OF DE GEBIEDEN VAN HET NEGATIEVE DIE VALLEN ONDER DIANA LUCIFERA" verbranden, hebben bescherming van ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

Let wel:

Men kan hierop een krachtige lichamelijke reactie verwachten.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 9 oktober 2021