NEGATIVE REPTILES

 

Negative Reptiles


De tijd is aangebroken dat de Negative Reptiles opgeruimd mogen worden. Het negatieve koninkrijk der reptielen is erg groot en bestaat uit allerlei negatieve krachten die zichzelf via verschillende reptielachtige wezens tonen. Deze krachten versterken de wanhoop en pijn die mensen hebben en halen mooie gevoelens weg. De versterkte gevoelens van pijn en wanhoop van de mensen zijn voeding voor de Negative Reptiles. Hun doel is zoveel mogelijk pijn en wanhoop creëren zodat de mens zijn vertrouwen in HET LICHT verliest.

Opmerking: De aardse reptielen hebben niks te maken met de Negative Reptile krachten.

Loskoppelen:

Deze code gaat van kracht vanaf 17oktober 2021.

Maak in meditatie via je Hart in gedachten contact met GOD en vraag of er een begin gemaakt kan worden voor de loskoppeling van de NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN NEGATIVE REPTILES VALLEN.

Vraag via je hart in gedachten aan GOD, de HOOFDENGEL, ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL of je bevrijd mag worden van de NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN NEGATIVE REPTILES VALLEN.

Verder: Zeg in gedachten via je hart 13 keer :

1. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN NEGATIVE REPTILES VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

2. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN NEGATIVE REPTILES VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

3. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN NEGATIVE REPTILES VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

4. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN NEGATIVE REPTILES VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

5. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN NEGATIVE REPTILES VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

6. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN NEGATIVE REPTILES VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

7. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN NEGATIVE REPTILES VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

8. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN NEGATIVE REPTILES VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

9. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN NEGATIVE REPTILES VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

10. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN NEGATIVE REPTILES VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

11. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN NEGATIVE REPTILES VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

12. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN NEGATIVE REPTILES VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

13. WE VRAGEN OF DE NEGATIEVE KRACHTEN die aan de mens/Geest vastzitten IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN NEGATIVE REPTILES VALLEN, LOSGEKOPPELD MOGEN WORDEN EN ONDER CONTROLE MOGEN KOMEN TE STAAN VAN THE ANGELS VAN ANGEL MICHAËL & ANGEL GABRIËL.

Deze tekst en illustratie 13 keer beschrijven met GOD IS ALMACHTIG en 13 keer jouw volledige naam en daarna verbranden.

De mensen en/of Lichtwerkers die deze tekst over de NEGATIEVE KRACHTEN DIE AAN DE MENS/GEEST/ZIEL VASTZITTEN IN ALLERLEI VORMEN EN NAMEN DIE ONDER HET GEBIED VAN NEGATIVE REPTILES VALLEN verbranden, hebben bescherming van ANGEL MICHAËL en ANGEL GABRIËL.

Lichtwerker H.H. ontving onderstaande informatie:

Let wel:
Men kan hierop een krachtige lichamelijke reactie verwachten.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 13 oktober 2021