VERANDERING EN TOENAME VAN PSYCHISCHE KLACHTEN

 

Vanaf 13 juli 2020 komt er een verandering en toename in de psychische klachten die mensen ervaren.


PSYCHISCHE KLACHTEN:

Vanaf 13 juli 2020 worden er kanalen geopend vanuit de Goddelijke Wereld in deze wereld en worden er bepaalde kanalen gesloten vanuit die Andere Wereld in deze wereld.

Kunci tujuh.

Vanaf 13 juli 2020 worden er vanuit de Goddelijke Wereld dingen in werking gezet voor heel veel mensen op aarde om dingen te openen op een dieper niveau. Ook voor lichtwerkers worden bepaalde zaken geopend op een dieper niveau.

Voor de lichtwerkers heeft dit een positieve uitwerking.

Personen echter die veel negatieve krachten bij zich hebben en niet zoekende zijn, krijgen een reactie in hun energieveld waardoor geestelijke/ psychische klachten anders worden ervaren. Voor sommigen worden psychische klachten zo anders dat zij geen controle meer hebben over datgene wat qua energie bij hen binnenkomt, of wat zich gaat huishouden in hunzelf.

Alles wat men in het aardse fysiek kan voelen, voelt men dan ook geestelijk.

DE WET VAN DE KARMA:

De Wet van Karma is de wet van oorzaak en gevolg en is dus neutraal. De genoemde toename van geestelijke/psychische klachten is geen straf, maar hoort bij het opruimingsproces. Diegenen op Aarde die toenemende psychische klachten krijgen of een andere soort pyschische klachten gaan ervaren, worden niet gestraft.

Wanneer de vorige levens van een persoon niet zijn opgeruimd en men bovendien niet zoekende is, dan heeft dit tot gevolg dat in deze mensen de innerlijke belevingswereld steeds onrustiger wordt.

Velerlei medicijnen die nu ingezet worden bij psychische klachten zullen niet meer helpen. Dit komt doordat verschillende beschermlagen van deze personen weg zijn, waardoor veel meer energieën van buitenaf naar binnen kunnen komen. De gevoelsbelevingswereld wordt voor sommigen hierdoor een rollercoaster.

Ter vergelijking: deze situatie is net hetzelfde als wanneer je een huis hebt waarvan de deur open is en deze deur ook geen slot heeft. Elke inbreker kan dan zo bij jou in huis naar binnen komen. There is no control.

Het enige wat nog helpt in deze situatie is dat men via zijn of haar Hart het Licht/ de Goddelijke Bron gaat aanroepen en gaat vragen om inzichten en of bepaalde energieën opgeruimd mogen worden. Voor sommigen is de beleving van deze verandering in psychische klachten een soort hel.

Al de negatieve krachten die deze situatie niet leuk vinden en die aan deze mensen/geesten vast zitten, zullen er alles aan doen om zich los proberen te maken van datgene waar ze zich niet los van kunnen maken. De negatieve krachten zullen proberen de geest psychisch helemaal gek te maken en te martelen/onderdrukken voor hun eigen behoud. De geestelijke strijd is dan begonnen.

Armageddon.

Zodra deze mensen het Licht aanroepen krijgen ze ondersteuning in het proces van opruiming. De lichtwerkers, diegenen die het Licht zoeken op Aarde, zullen door deze verandering vanuit de Goddelijke Wereld meer inzichten, meer vertrouwen en meer mogelijkheden kunnen krijgen.

Dit alles staat allemaal reeds geschreven in de Heilige Boeken. Het wordt genoemd als het einde der tijden van de negatieve krachten/werelden.

Scheiding der geesten. Scheiding der geesten. Scheiding der geesten. Amen.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 10 juni 2020