The beast / het beest

 

Het negatieve heeft toegang tot en staat in verbinding met de GEEST in de mens (de mensheid is zich hier niet van bewust).

GEVOEL
Het negatieve heeft toegang tot en staat in verbinding met het GEVOEL in de mens.

GEEST/BEWUSTZIJN
Geest/bewustzijn: De mens moet de controle hebben over het gevoel en binnenkomende gedachten/informatie.

Pas dan is de GEEST/ BEWUSTZIJN/mens geen slaaf meer van zijn/haar gevoel en/of gedachtegoed.

GEESTELIJKE BELEVINGSWERELD in de mens
Het negatieve heeft toegang tot en staat in verbinding met de GEESTELIJKE BELEVINGSWERELD in de mens (de mensheid is zich hier niet van bewust).

GEESTELIJKE BELEVINGSWERELD in de mens
Het gevoel en het gedachtegoed , de wijsheid, de intelligentie, het karakter en de levenservaringen bepalen de GEESTELIJKE BELEVINGSWERELD van de persoon in kwestie op dat moment in de tijd van dat moment.

De GEESTELIJKE BELEVINGSWERELD van de mens verandert steeds in de tijd van de tijd in het doorlevingsproces hier op aarde.

De mens moet de controle krijgen en neutraal worden in zijn/haar GEESTELIJKE BELEVINGSWERELD, zodat het gevoel en het gedachtegoed niet de GEEST/BEWUSTZIJN bestuurt. De GEEST/ BEWUSTZIJN dient het gevoel en gedachtegoed in harmonie te brengen zodat het in overeenstemming is met het LICHT en vanuit het LICHT. Dan pas heeft de GEEST/ BEWUSTZIJN/ mens het GODDELIJK PAD van en naar het LICHT gevonden. Het pad van de SIKH DHARMA.

Indien men aan het bovengenoemde bewust voldoet dan pas zit men in de beginfase wat betreft het op weg zijn naar je Hogere Zelf. Veel mensen zijn zich hier echter niet van bewust en gaan soms blindelings mee in wat zij als een mooi gevoel ervaren, zonder af te checken waar het vandaan komt. Men kan zich pas van de strategie /energy van en vanuit het Beest in zichzelf bewust worden als men bewust in de beginfase van het Hogere bewustzijn, bewust toegang heeft tot het Hogere Zelf.

ELK MENS OP AARDE HEEFT HET BEEST IN ZICH:

Kenmerken van het Beest:
Het Beest heeft alles ter beschikking, het kan alles bij ons activeren, ook alle mooie gevoelens en/ of gedachtegoed.
Het Beest kan voor veel mensen ook het Goddelijke gevoel in de mens activeren en/of laten beleven.

LET WEL:
Indien de persoon in kwestie bewust is van zijn/haar HOGERE ZELF dan weet hij/zij dat dit zogezegde Goddelijke gevoel vanuit het Beest komt en dus een illusie is. Indien men vanuit het HOGERE ZELF gevoel en gedachten afcheckt met de GODDELIJKE WERELD dan weet men pas het onderscheid.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 4 november 2018