The Pearl (het beest)

 

The Illusion

De parelmoer energy bedekt al datgene wat niet voldoet aan de Goddelijke energy. De Geesten/mensen die het onderscheid niet kunnen maken wat betreft energy, leven in de belevingswereld van the ILLUSION.

De Geest/mens heeft een VRIJE WIL. Elke Geest/mens op deze aarde heeft een Goddelijke verplichting om GOD te zoeken hier op aarde, dit heeft een ieder van ons AFGESPROKEN! Men kan wel nagaan door de eeuwen heen (na de periode van Jesus de CHRISTUS) is The Shadow/het beest allen maar versterkt. The Pearl is onder andere gespecialiseerd in The ILLUSION.

De mensheid reageert vanuit zijn/haar gevoel en kan/wordt hierdoor misleid.

HET GEVOEL IN DE GEEST/MENS GEEFT AAN WAT HET HUN WAARD IS. Het gevoel in de Geest/mens is de graadmeter van hun gevoelsbelevingswereld in deze wereld/aarde.

Indien men inzichten wil in jouw gevoelsbelevingswereld van the ILLUSION/BEAST, dan kan men de volgende stap als eerste aanzet doen:

Maak in meditatie via je hart in gedachten contact met GOD en vraag of er een begin gemaakt kan worden voor inzichten in de energy van THE ILLUSION/THE BEAST.

Vraag via je hart in gedachten aan GOD, de Hoofd Engel, Engel Michaël en Engel Gabriël of je bevrijd mag worden van je mooie emotie/emotie. Dat je het pad wil gaan bewandelen om los te komen van emotionele slaaf, zodat je met vallen en opstaan op een gegeven moment kan regeren over je emotie. Verder: Zeg in gedachten via je hart 13 keer:

 1. INZICHTEN IN MIJN GEVOELSBELEVINGSWERELD VAN THE ILLUSION/BEAST
 2. INZICHTEN IN MIJN GEVOELSBELEVINGSWERELD VAN THE ILLUSION/BEAST
 3. INZICHTEN IN MIJN GEVOELSBELEVINGSWERELD VAN THE ILLUSION/BEAST
 4. INZICHTEN IN MIJN GEVOELSBELEVINGSWERELD VAN THE ILLUSION/BEAST
 5. INZICHTEN IN MIJN GEVOELSBELEVINGSWERELD VAN THE ILLUSION/BEAST
 6. INZICHTEN IN MIJN GEVOELSBELEVINGSWERELD VAN THE ILLUSION/BEAST
 7. INZICHTEN IN MIJN GEVOELSBELEVINGSWERELD VAN THE ILLUSION/BEAST
 8. INZICHTEN IN MIJN GEVOELSBELEVINGSWERELD VAN THE ILLUSION/BEAST
 9. INZICHTEN IN MIJN GEVOELSBELEVINGSWERELD VAN THE ILLUSION/BEAST
 10. INZICHTEN IN MIJN GEVOELSBELEVINGSWERELD VAN THE ILLUSION/BEAST
 11. INZICHTEN IN MIJN GEVOELSBELEVINGSWERELD VAN THE ILLUSION/BEAST
 12. INZICHTEN IN MIJN GEVOELSBELEVINGSWERELD VAN THE ILLUSION/BEAST
 13. INZICHTEN IN MIJN GEVOELSBELEVINGSWERELD VAN THE ILLUSION/BEAST

Deze tekst 13 keer beschrijven met : GOD IS ALMACHTIG en daarna verbranden. De mensen en/of Lichtwerkers die deze tekst over INZICHTEN IN MIJN GEVOELSBELEVINGSWERELD VAN THE ILLUSION/BEAST verbranden, hebben bescherming van Engel Michaël en Engel Gabriël.

Let wel: Men kan hierop een krachtige emotionele en/of lichamelijke reactie verwachten.

Ps: Alleen door het WOORD / kennis/weten / Goddelijke wijsheid kan men op den duur het bovengenoemde onderwerp onderscheiden vanuit de Goddelijke neutraliteit via HET WOORD.

De Goddelijke energy wordt voor bovengenoemde in werking gezet op 07.05.2016. Dit jaar volgt er nog meer informatie over het beest.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 2 mei 2016