Duizeligheid / evenwichtsstoornissen

 

De laatste tijd zijn er veel mensen die last hebben van duizeligheid en/of evenwicht stoornissen.

Doordat vanuit de Goddelijke wereld steeds meer zuivere energy naar de aarde toekomt en geaard wordt en zijn weg vind in de 3e, 4e en 5e  dimensie, heeft dit ook zijn effect op het Geestelijk lichaam en  menselijk lichaam.

Verder is de Goddelijke wereld steeds bezig om negatieve krachten/duivels/satans te lokaliseren  en onder controle te zetten van het Licht/Goddelijke wereld.
Deze negatieve gebieden zijn wel aan de aarde en geest/mens verbonden,  maar sommige van deze hiërarchieën zijn ver van de aarde verwijderd.

Doordat het onrustig is in de sferen hebben sommige Geesten/mensen last van allerlei energieën, dit heeft als gevolg dat sommige Geesten/mensen last hebben van duizeligheid en/of evenwicht stoornissen en/of andere fantoompijnen.

Bij duizeligheid en/of evenwicht stoornissen is het verschil van de trilling /frequentie te groot  in het hoofd.   Dit heeft te maken met  de energie van uit het Licht/Goddelijke wereld die contact maakt en/of een confrontatie krijgt met de energie van de duisternis. Indien dit gaande is in het hoofd van de mens kan men duizeligheid en/of evenwicht stoornissen beleven.

LET WEL:  bovengenoemde geldt alleen voor die personen die lichamelijk gezond zijn. Indien men dit niet zeker weet de DOKTER/ARTS raadplegen

Indien de medische wereld bij sommige mensen geen lichamelijk stoornis en/of ziekte  kan constateren, is dit tevens weer een bewijs voor diegenen die een bewijs nodig hebben dat er meer is tussen aarde en Hemel.

De medische wereld zal het waarschijnlijk onder de noemer  FANTOOM pijnen plaatsen. 

In de toekomst zullen zich steeds meer en meer FANTOOM PIJNEN  voor doen bij de Geesten/mensen op aarde.

De medische wereld zal hier geen antwoord op kunnen geven, het antwoord en de oplossing zullen vanuit de Goddelijke wereld komen.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 27 september 2010