In de nabije toekomst zullen er meer aardse storingen ontstaan

 

In de nabije toekomst zullen er meer computerstoringen ontstaan.

Doordat er meer computerstoringen ontstaan zal dit ook een effect hebben op allerlei aardse ongemakkelijkheden die automatisch bediend worden vanuit de computer.

De automatisering is om de mensheid minder handelingen te laten doen zodat het makkelijker zou worden voor de mensheid.

Maar nu is er een tendens gaande dat de mens/Geest het meer en meer overlaat aan de computer en er een soort laksheid ontstaat om niet meer zelfstandig te denken en te handelen.

Doordat er steeds meer computerstoringen gaan ontstaan gaan de mensen/Geesten er niet adequaat op reageren, omdat men niet meer gewend is om zelfstandig te denken en te handelen. Waardoor  de storingen langer en/of op grotere schaal kunnen gaan ontstaan.

Waardoor komen deze storingen:

Zoals men weet is de energie van de aarde en mensheid veranderd. De Goddelijk wereld is nog steeds bezig om alles wat voldoet aan het Goddelijk plan en/of de Goddelijk wereld de frequentie te verhogen.

Voorbeeld:
De supergeleiders  (b.v in de computer)  zijn heel gevoelig. Door verandering van de frequentie kunnen deze supergeleiders anders gaan reageren dan gewoonlijk zodat er storingen ontstaan.
 
Voor diegenen, die meer spirituele ervaringen hebben op een hoog niveau is hier de volgende tekst:

Duivels, satans en negatieve krachten proberen de mensheid/Geesten onder hun controle te houden en indien deze negatieve krachten huizen in en/of de macht hebben over deze computerprogramma's  en indien het Goddelijk Licht  contact maakt met  één van deze computerprogramma's dan krijgt men een confrontatie in dit computerprogramma waardoor er storingen gaan ontstaan in de software.

Voor de sceptici onder ons:
Alles is ontstaan vanuit die andere wereld. Waarom zouden ze dan niet de macht hebben over al  datgene wat voor ons tastbaar is in de aardse wereld?

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 20 april 2010