Jaar 2010, Controle = angst

 

Op 13 -01- 2010 wordt de Goddelijke energie geactiveerd vanuit de Goddelijke Hiërarchie 24 – 13 voor de aarde. Met als doel om de controle vanuit angst beter te kunnen transformeren in vertrouwen naar innerlijke vrijheid.

Voor diegenen die spiritueel bezig zijn en op zoek zijn naar de Goddelijke bron GOD zullen hierbij gebaat zijn om sneller de blokkades van de controle los te kunnen laten indien zij dit wensen.

CONTROLE  =  ANGST.

Als je durft, begin de Geestelijke strijd aan in JEZELF. De strijd om de controle van jouw leven hier op aarde wat voortkomt uit een angst. ( de angst om menselijke aardse zekerheden los te kunnen laten.)

Controle blokkeert je inspiratie/creativiteit. Als je je inspiratie/creativiteit blokkeert door angst blokkeer je je eigen levensvreugde en/of levens innerlijke vrijheid. ( je vrij te voelen in het leven, jouw leven.)

De transformatie van de innerlijke verandering heeft weer zijn uitwerking vanuit jou in/naar je omgeving.

Willen we verandering in onze maatschappij, begin bij je innerlijke verandering. Vandaar uit ontstaat er een mentaliteitsverandering en dit heeft op een gegeven moment invloed op de mentaliteitsverandering van en in onze maatschappij.

Als we in strijd zouden gaan met datgene waar we het niet mee eens zijn in de maatschappij, weet de maatschappij waar we het niet mee eens zijn. Daaruit volgt dat de maatschappij gaat blokkeren waar we het niet mee eens zijn (o.a CONTROLE, de maatschappij van CONTROLE). Als de mentaliteit in ons verandert in de mentaliteit van vrijheid/innerlijke vrijheid, dan verandert op een gegeven moment ook de maatschappij.

De maatschappij van vrijheid, vrijheid in de maatschappij, je vrij voelen in onze maatschappij/wereld.

Ps: Je innerlijke gevoel/gedachten kan de maatschappij niet blokkeren, de negatieve krachten/duivels/satans proberen dit natuurlijk wel.

Voor diegenen die voor bovengenoemde openstaan en op zoek zijn, weet dat de Goddelijke wereld vanaf 13-01-2010 hier extra energie voor de aarde/mens in werking gezet heeft.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 4 januari 2010