Alle heilige boeken / geschriften vanuit god gaan leven en / of herleven

 

Alle Heilige boekrollen/geschriften/boeken vanuit GOD zullen gaan herleven.

De mensheid kan alleen vanuit het Hogerbewustzijn de Heilige boeken vanuit GOD begrijpen.

Indien de spirituele groei op weg naar je Hogerbewustzijn voortzet dan komt men automatisch uit bij de Heilige boekrollen/geschriften/boeken vanuit GOD

Veel spirituele mensen zijn bezig om de dogma's van opvoeding, cultuur en/of religie te doorbreken

voor uitzuivering/verheldering van de neutrale waarheid.

Neem nu als voorbeeld het Christendom. Indien het Heilige Boek de Bijbel genoemd wordt dan denkt men aan de kerk, terwijl de kerk voortkomt uit de mensheid zelf. Het is eigenlijk een tempel om bijeen te komen om de Goddelijke geschriften in alle rust te kunnen bekijken en/of lezen.

Indien men (jij) de Bijbel over één kam scheert met de Kerk en men is bezig om allerlei dogma's te doorbreken, hoe zit het dan met jouw dogma ?

Indien men de Bijbel ontkoppelt van de Kerk en ook ontkoppelt van de Christelijke opvoeding, en ook van de negatieve ervaringen in dit leven die met het woordje Christelijk te maken hebben of met mensen die zich Christelijk noemen en/of dat jij verkeerd bejegend bent geweest door wat dan ook wat met Christelijk geloof en/of de zogenaamde Christenen te maken heeft, indien men dit alles in energie ontkoppeld heeft en jij zou dan de Bijbel opnieuw lezen, dan gaat er een heel andere wereld voor je open.

Het mooiste is, voordat men de Bijbel gaat lezen, eerst in gedachten via je hart contact te maken met GOD en vragen om innerlijke leiding en bewustwording vanuit je Hogerzelf.

Bovengenoemde geldt ook voor de Heilige boeken vanuit GOD zoals

  • De Talmoed
  • De Thora
  • De Bijbel
  • De Koran
  • De heilige boeken van KRSHNA

Er zijn nog meerdere Heilige boeken vanuit God op deze wereld.

PS: CHAAS 24 – 13 accepteert alle religies/geloven vanuit GOD.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 28 september 2009