God, de geest/ mens en de duivel/ satan en afspraken met de duivel/satan

 
GOD heeft de Geest van de mens geschapen naar zijn gelijkenis.
De aarde is geschapen voor de creatie mens/Geest. De mens/Geest krijgt het leven om alles te doorleven en om te zetten in kennis, weten en ervaringen.
Door alle levens heen vergaart de mens/Geest zoveel kennis/weten dat het tot een punt komt waarop deze mens/ Geest bewust 100% kiest voor het Licht/GOD.
Vanuit het Licht/GOD kan de mens/Geest door  groeien die levens, die nog in de toekomst te gaan zijn, uit de spiraal van leven en dood komen om uiteindelijk de totale verlichting te ervaren en te verkrijgen vanuit het Licht/GOD.
Afspraken met de duivel/satan
De afspraken met de duivel/satan zijn : Als er een bepaald aantal mensen/Geesten de duivel/satan volgen, mag de duivel/satan op een gegeven moment de aarde overnemen en dan mag de duivel/satan zich de nieuwe eigenaar noemen (bezitten) van de aarde.
De krachten van de duivel/satan zijn:
  • Als men de duivel/satan volgt kan men alle materie krijgen die men wil.
  • De duivel/satan kan deze mens/Geest gelukkig maken via de materie.
  • De duivel/satan heeft veel kracht via de gedachtenkracht, stuurt gedachten naar je toe of legt gedachten in je hoofd.
  • Black magic.
  • Diegenen die meewerken met de duivel/satan hebben geen last dat ze emotioneel lastig gevallen worden, zoals negatieve stemmingswisselingen of depressies, psychose, enz.
P.S.: Het Licht/GOD kan de mens/Geest alleen het zalige, heerlijk innerlijke gevoel geven wat jullie blijheid/liefde noemen. De duivel/satan kan alleen blijheid/liefde geven via de materie of lust.

Lichtwerkers /mens/Geest die voor het Licht/GOD kiezen worden wel lastig gevallen in de vorm van negatieve inkomende gedachten en ook fysiek worden deze Lichtwerkers lastig gevallen door de duivel/satan ( en nog veel meer om op te noemen).
Het Licht/GOD en de Goddelijke wereld is ontzettend blij met datgene wat de Lichtwerkers en strijders voor het Licht in werking zetten en zijn positief trots op jullie dat je dit alles goed doorstaat,want de duivels/satans zijn bang geworden en zetten alles in de strijd, koste wat het kost, om de Lichtwerkers/strijders voor het Licht te blokkeren.
De reden dat de duivels/satans dit doen is omdat ze anders worden vastgezet. Het is : Of de bevrijding en verlichting van de mens/Geest, of het vastzetten /gevangen zetten (in speciaal hiervoor gecreëerde energiegebieden) van duivels/satans en alles wat met deze negatieve krachten van doen heeft. Met andere woorden: JIJ of de duivel/satan.
Diegenen die voor het Licht/GOD kiezen en als mens/Geest de laatste fase van verlichting hebben bereikt en één worden met GOD, dan heeft de Geest het doel bereikt en in vol bewustzijn alles doorleeft om de alomvattende Goddelijke intelligentie bewust te kunnen begrijpen.
In deze fase van totale verlichting kan de Geest alles creëren omdat men dan een Engel vanuit GOD is.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 15 september 2008