Pinksteren: de nieuwe feestdagen.

 
Tijdens het lezen van deze tekst ga je de energie van het Hoofd van de Heilige Geest (= SHADDAI EL CHAI) voelen of waarnemen.

De Pinksterdagen van dit jaar op 11 en 12 mei 2008 zijn door de Goddelijke wereld met goedkeuring van God tot de belangrijkste geestelijke en spirituele feestdagen benoemd. Om 24.00 uur in de nacht van 10 op 11 mei zal het Hoofd van de Heilige Geest, zijn naam is SHADDAI EL CHAI, informatie geven aan diegenen die daar belangstelling voor hebben. Tevens zal het Hoofd van de Heilige geest informatie geven via de Heilige Geest in jezelf (in ieder mens is de Heilige Geest aanwezig) en je Goddelijke energie verder activeren en versterken. Er zijn lichtwerkers onder ons die een Goddelijke boodschap ontvangen. Dat  zou eventueel ook via een bijzondere droom kunnen gebeuren.

Als men belangstelling heeft voor het bovengenoemde kan men natuurlijk ook om 24.00 uur in de nacht van 10 op 11 mei in meditatie gaan, zich via de gedachten verbinden met God en daarna met het Hoofd van de Heilige Geest SHADDAI EL CHAI. Je zal op dat moment het contact met het Hoofd van de Heilige Geest voelen, een bijzondere Goddelijke energie ervaren en geestelijke informatie ontvangen.

De uitstorting van de Heilige geest, zie bijbel: Handelingen 2 vers 1 t/m 13.

Waarom zijn deze Pinksterdagen zo belangrijk voor nu en de toekomst? Als de mens vier(4)-dimensionaal bewust wordt en zich bewust is dat hij af en toe in het hoger bewustzijn is, kan men de informatie (uitstorting) van de Heilige Geest onder leiding van SHADDAI EL CHAI bewust waarnemen. Daarom zijn deze geestelijke feestdagen zo belangrijk.

Vanaf 11 mei 2008 zal elk jaar met Pinksteren aanvullende Goddelijke informatie naar de aarde en de mens/ lichtwerkers uitgestort en gegeven worden. Ook wat betreft het Goddelijk Plan (in aardse termen uitgedrukt: een soort prinsjesdag zoals we in Nederland hebben). Pinksteren valt ook in het begin van het voorjaar : een nieuw begin!

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 17 april 2008