Wees niet kwaad op god of op de goddelijke wereld

 
Indien men last heeft van negatieve energieën die angsten, depressieve buien of lichamelijke pijnen veroorzaken, wees dan niet kwaad op het Licht, God of de Goddelijke wereld. Je bent nooit alleen, je wordt nooit door het Licht in de steek gelaten, ook al heb je soms dat gevoel.

De Goddelijke wereld zou liever willen dat de lichtwerkers die het af en toe zwaar hebben, kwaad worden op de duistere krachten, energieën en duivels. Dit geldt ook voor diegenen die kwaad zijn vanuit hun hart op God. De duistere krachten kunnen deze lichtwerkers en mensen via allerlei negatieve, duistere en emotionele gevoelens lastig vallen. Verder kunnen deze duivels via het hart en het hoofd gedachten inbrengen en je daardoor laten geloven dat de Goddelijke wereld je in de steek laat. Ook laten ze je nog via je gevoel en gedachten weten dat God niet sterk genoeg is omdat jij je zo voelt. In de Goddelijke en hemelse gebieden vindt men geen duisternis of negatieve energieën.

We zijn op aarde gekomen om alles te doorleven. De duisternis is aan de aarde verbonden. Zonder de ervaring met de duisternis is er tot aan het grote moment van de Goddelijke samensmelting geen besef en bewustwording van het Licht in al zijn facetten.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 20 december 2007