Halfgoden & spirits gaan samenwerken van uit het licht

 
Op 31-12-2006 om 24.00 uur gaan alle halfgoden, Dewa’s, Draken, Profeten, Wali’s, Ratu’s, lichtmeester, gidsen, spirits, geesten etc. onder leiding van De Hoofd Engel, Engel Michaël en Engel Gabriël meewerken vanuit het Licht. Alle half Goden uit welke cultuur of periode dan ook zullen meewerken onder het motto “vanuit eenheid in verscheidenheid” en “one for all & all for one”.

In het jaar 2007 zal alles synchroon gaan lopen vanuit het Licht (=God). Het is sinds de schepping van de aarde nog nooit voor gekomen dat alles mee gaat werken vanuit welke dimensie of welk level dan ook.

Nu alle niveau’s van het Licht gebundeld zijn, kan er meer kracht vanuit het Licht in werking worden gezet voor het jaar 2007 om ten strijde te trekken tegen de duisternis en negatieve krachten in onder andere de 3e dimensie. Verder kan er meer in de 3e dimensie in werking worden gezet door het Licht. Het Licht kan ook beter doorkomen via de lichtwerkers en de lichtwerkers kunnen zich beter manifesteren vanuit het licht.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 21 december 2006