?daar is het lam van god dat de zonde der wereld wegneemt?

 

Johannes 1:29

De betekenis is als volgt:

Doordat de mens sinds Adam en Eva zonde heeft opgebouwd liep de Archassha-kroniek (het geheugen van de aarde en gekoppeld aan de wet van oorzaak en gevolg) tegen het einde van zijn capaciteit. Als de Archassha-kroniek vol zou raken met meer negatieve dan positieve energie, konden de duivels, satans en de negatieve onderwereld de aarde overnemen. Dit alles staat ook in de Goddelijke wet voor de aarde.

Doordat GOD niet wilde dat dit zou gaan gebeuren heeft hij één van zijn zonen naar de aarde gestuurd in de vorm van een mens van vlees en bloed. Zijn naam was Jezus.

Christus had alle mandaten van GOD, zijn vader, gekregen. Doordat hij deze mandaten vanuit GOD gekregen had was de Christus koning in de Hemelen en op aarde. Hierdoor had hij de kracht ter beschikking vanuit GOD om de negatieve krachten, duivels, satans, enzovoorts te ontmantelen, vast te zetten en ruimte te maken voor de Goddelijke energie (het Licht). De aarde had hierdoor weer toekomst voor de komende 2000 jaar.

Als de mens geen zonde had opgebouwd hoefde Jezus niet geboren te worden. Met andere woorden: Christus heeft voor een periode van ongeveer 2000 jaar de zonde een beetje weggenomen uit de wet van oorzaak en gevolg zodat de mensen die nog geboren moesten worden, in de periode van de 2000 jaar, nog een kans kregen. Dit is eigenlijk de betekenis van “Hij is voor onze zonden gestorven”.

Jezus werd als mens geboren, dus stierf hij ook net als ieder mens. Vandaar de symbolische betekenis van het Lam.

Jezus is Engel Isa.
Bij Jezus daalde de Christus in en werd één met Engel Isa.
Christus is één van de namen van de Hoofdengel.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 26 april 2007