De negatieve 13 dimensies met daarachter weer 13 dimensies vanuit het negatieve niets

 

Zoals men weet, is er het NIETS vanuit het LICHT en ook het NIETS vanuit de duisternis en negatieve sferen en energieen. (13 dimensies)

Als de negatieve krachten zich melden vanuit het NIETS zijn ze zichtbaar. Indien men ze probeert te transformeren of te lokaliseren, lossen ze zich in het NIETS op.

Met de volgende methode kan men ze lokaliseren en transformeren:

In gedachten maakt men contact en verbindt zich met GOD. Daarna vraagt men of de zeven aards Engelen (Engel Michael, Engel Gabriel, Engel Jophiel, Engel Rafael, Engel Chamuel, Engel Uriel, Engel Zadkiel) meegaan in meditatie voor bescherming en opruiming van de negatieve krachten vanuit het negatieve NIETS.

Verder kan men vragen of het negatieve NIETS onder controle van het LICHT kan komen te staan onder leiding van de Hoofd Engel en Engel Michael en Engel Gabriel.

Als men zelf in het NIETS vanuit het LICHT zit kan men vanuit het NIETS in de negatieve gebieden komen van het negatieve NIETS. De negatieve krachten vanuit het NIETS zijn gespecialiseerd om zich op te lossen in NIETS, de inteligentie/kennis wordt niet opgelost in het NIETS.

Probeer ook contact te maken met de negatieve inteligentie/kennis vanuit het negatieve NIETS. Je voelt en ziet dat je deze krachten dan kan vastzetten/transformeren naar het LICHT.

Verder vraagt men in gedachten aan GOD om de codes en inzichten te mogen ontvangen om bovengenoemde te mogen begrijpen en bewust te worden en bewust te zijn.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 16 augustus 2006