Kristallen energie verder geactiveerd voor de aarde

 

In opdracht vanuit god en onder leiding van engel gabriel

O.l.v. Engel Gabriel is de kristallen energie voor- en naar de aarde verder geactiveerd. Deze energie wordt gebruikt voor uitzuivering van negatieve energieën en voor de verhoging van de ferquentie voor de energie van de aarde. Verder heeft Engel Gabriel de kristallen sferen vanuit de cosmos gedeeltelijk opengezet met behulp van energiepoorten en deze verbonden aan energiepunten in de aarde.

De Engelen zijn in opdracht van GOD bezig om op alle niveau?s de spirits te bereiken om ervoor te zorgen dat zij gaan samenwerken door vanuit de sferen het Goddelijk Plan gestalte te geven. Ook activeren zij de Lichtwerkers in hun bewustzijn op basis van de vrije wil om ze verder te laten ontwaken. Hierdoor krijgt men inzichten in een stukje van het Plan.

Verder wordt de kristallen energie geactiveerd voor- en door het woord. Dit is ook nodig om via het zuivere woord en helder weten inzichten te krijgen in een stukje van het Plan. Hoe zuiverder alles is, des te meer heldere informatie de mensheid op aarde kan ontvangen.

Ook is de ontwaking nodig om vanuit zuiver gevoel en gedachten te handelen (drie eenheid) en om de juiste vertaling vanuit de sferen/cosmos om te kunnen zetten in de juiste bewoording. De kristallen energie nodig vanuit GOD via Engel Gabriel is een belangrijk onderdeel in dit proces.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 24 november 2005