Het negatieve wat aan de aarde verbonden is

 

Het negatieve is aan de mens en aan aarde verbonden, het hoort bij de aarde.

Om bij het Licht/God te komen moet men eerst langs het negatieve / de duisternis. Dit zijn zware beproevingen. De duisternis / het negatieve hebben sterke krachten en mogen hun gang gaan naar gelang de wet van de Karma. Als het negatieve / de duisternis geen vat meer op de mens op aarde heeft dan kunnen ze niets meer doen. Dat wil zeggen: o.a. als de mens zijn angst en persoonlijke emoties en de gedachten bij zich zelf kan stopzetten wanneer hij dat wil is hij vrij. Zoals men weet is de aarde / de wereld / de mens onderweg naar het 4- en 5-dimensionaal trilling/bewustzijn. Wanneer dit zover is heeft het negatieve geen vat meer op de mens.

Lichtwerkers en strijders voor, van, en vanuit het Licht hebben een zware taak. Naast dat zij ook naar het bovengenoemde streven komt ook nog dat ze opruimers zijn voor, en van, de aarde. Zij doen dit om de aarde en de mensheid te bevrijden van het kwaad / het negatieve / de duisternis. Deze Lichtwerkers krijgen hierdoor veel ervaringen en bewustzijn. Zij zijn uitverkoren voor deze zware taak. De Lichtwerkers zijn de bevrijders voor de aarde en voor het collectieve 4-dimensionale bewustzijn.

Het gebied van de 4 elementen zijn ze nu aan het harmoniseren in samenwerking met de Lichtwerkers en strijders vanuit het Licht. De 4 hoofdspirits van de 4 elementen werken samen met de Engelen om te harmoniseren en te neutraliseren.

Aarde
Water
Vuur
Lucht

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 27 september 2005