Code 24-13

 

Een nieuwe hiërarchie in de sferen met de code 24-13 voor de nieuwe planning lichtwerkers en de wereld

Op 5 mei 2005 (05-05-05) is er een nieuwe hiërarchie in werking gezet in de sferen. Deze loopt door tot 13 mei 2005 en wordt daarna langzaam versterkt en geïnstalleerd. In deze hiërarchie worden Engelen, De Heilige Geest, Profeten, Ratu´s, Koninginnen, Dewa´s, Sunans, De Witte Broerderschap, Lichtmeesters etc. etc. geïnstalleerd.

Deze hiërarchie staat o.l.v. de Hoofd Engel, Engel Michaël, Engel Gabriël en de Quint. De Hoofd Engel zet het plan van GOD in werking voor de aarde. De hiërarchie is een soort tussen platform van de Hogere Goddelijke wereld naar de aarde. Het heeft 7 lagen/verdiepingen aan de onderkant en 9 lagen naar de hogere sferen (bovenkant). Deze Hiërarchie staat ook in verbinding met Elohim en gaat een grote rol spelen voor de planning en het management voor de Lichtwerkers en de wereld.

Vele Lichtwerkers en/of strijders voor het licht kunnen met deze hiërarchie in contact komen. Alle lichtwerkers kunnen de nieuwe informatie ontvangen naar gelang het helder weten en het persoonlijk trillingsniveau waar zij zich op dit moment in bevinden.

Om naar dit gebied af te kunnen reizen moet men de code 24-13 gebruiken. In gedachten verbindt men zich met GOD en vraagt toestemming om naar dit gebied te mogen afreizen en men zegt in gedachten: 9 x "24-13" (men noemt 9 maal "24-13" op in zijn/haar gedachten) Gedurende het opnoemen van deze code moet men zich concentreren op GOD.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 6 mei 2005