Negatieve energieën / sferen proberen de wereld te vernietigen

 

Degene die dit leest moet niet schrikken, want de wereld is wat anders dan de Aarde. Alles wat de mens op aarde neergezet heeft, dat is de wereld.

De negatieve energieën/sferen proberen een super- aardbeving/zeebeving/tsunami tot stand te laten komen. Om dit allemaal tegelijk (in 1 keer) te laten gebeuren, proberen ze het in werking te zetten via de leylijnen/breuklijnen van de aarde. Ze zijn ook bezig om de energieën van de vulkanen in werking te zetten. De reden waarom het negatieve dit plan in scenario wil zetten is omdat er duidelijk paniek in de sferen is. Het negatieve is aan het verliezen en ze willen zoveel mogelijk zielen/mensen in hun gebieden trekken. De Engelen, Profeten, Ratu?s, Koninginnen, Dewa?s, Lichtmeesters etc. zijn nu bezig om allerlei voorzieningen te treffen om het op een geleidelijke manier te laten gebeuren en/of tegen te houden. De mens op aarde hoeft niet bang te zijn want de Engelen zijn druk bezig om maatregelen te treffen in opdracht van GOD via de Hoofd Engel en daarna via Engel Michaël en Engel Gabriël.

Waarom gebeurt dit allemaal? Het is een karmisch proces, de wet van oorzaak en gevolg. De mens is verleid door het negatieve of heeft zich ermee ingelaten. Als de mens 4-dimensionaal bewust is geworden zal het niet meer gebeuren dat zij zich met het negatieve inlaten.

In het tijdperk van Atlantis waren de handelingen, communicatie etc. zoals in de 4e dimensie. Men had echter nog niet het volledig bewustzijn. Nu is het tijdperk aangebroken om volledig te ontwaken en collectief in de 4e dimensie te zijn. Wat kunnen wij doen als Lichtwerkers en strijders vanuit het Licht tegen de duisternis, de negatieve energieën en negatieve sferen?:

Men verbindt zich in gedachten met GOD en je vraagt toestemming om je Goddelijke kracht te mogen gebruiken om het negatieve/duisternis/duivels/satans/yin?s/guna guna negatieve satans IBLIS en DADJAL etc. etc. terug te sturen naar het Licht en men laat aan GOD over wat er mee gebeurt. (9 x)

Tijdens zijn verblijf in Indonesia medio februari 2005, heeft CHAAS bovengenoemde al gezien. De spirits aldaar waren zeer bevreesd en vroegen aan CHAAS of hij naar midden Java wilde gaan, in het gebied van Negara Pagger, om daar de Engelenenergiekokers te plaatsen. Er zijn daar inmiddels 140 Engelenenergiekokers geplaatst. Het in werking zetten van het plan van het negatieve is ook waargenomen tijdens een workshop te Ridderkerk door IK/Ratu Kidul en derden.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Plaats onbekend, 13 april 2005