Wat er gebeurt na overlijden, cremeren of begraven.

 

Sinds Jomanda via de media waarschuwt met de uiting ?CREMEREN DOET PIJN? wordt CHAAS regelmatig de vraag gesteld wat er na overlijden, cremeren of begraven gebeurt. De overledenen aan gene zijde waar Jomanda schijnbaar contact mee heeft gehad, hebben haar doorgegeven dat ze pijn hadden tijdens de crematie. Wij zouden hierover graag aanvullende informatie willen geven.

Indien de mens tijdens het leven nergens in gelooft en men denkt dat dood dood is en dat er geen leven is na de dood, dan raakt men (de overledenen) in paniek want hij/zij komt er achter dat dood niet dood is.

Je bent alleen als geest dus uit je fysieke lichaam. Je bent je volledig bewust met alle zintuigen en je kijkt naar jouw lichaam, je ziet en voelt dat je geliefden verdriet hebben en je hoort hen praten. Het is net als vroeger. Alles blijft het zelfde, alleen jouw lichaam is gestorven/afgedaan.

Als de mens dan denkt: ?ik heb nergens in geloofd, dood is dood en de Christenen zouden eventueel gelijk zouden krijgen met hun geloof dat wanneer Christus terug komt op aarde, de doden zullen opstaan? dan kun je je wel voorstellen dat het emotioneel heel veel pijn doet als men dan zijn/haar dode lichaam ziet, die verbrand/gecremeerd wordt. De doden proberen steeds terug te gaan in het lichaam, maar het reageert niet.

Niet alle overledenen denken zo, degenen die hun situatie aanvaarden en meegaan met de Engelen op de veertigste dag na overlijden, komen terecht in het eerste Hemelgebied. De meeste mensen die overlijden, accepteren de situatie en hebben dan ook geen last. Dus met andere woorden: Wat Jomanda heeft doorgekregen van deze geesten/overledenen klopt wel, omdat deze overledenen hier nog geen bewustzijn op hebben. De meerderheid heeft geen last.

Alle Hindoes in deze wereld worden verbrand, die hebben allemaal geen last want het is niet afgelopen, ze leggen alleen hun jas/aardse voertuig af. Als alle mensen hier een bewustzijn op hadden was er geen paniek en/of reactie op zo?n bericht in de media.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Indonesia, 12 februari 2005