nieuwe vrouwelijke energieën

 

nieuwe geestelijke wereld in werking gezet vanuit de kosmos voor de aarde op 19 en 20 maart 2005

Op zaterdag 19 maart 2005 om 15.15 uur te Ridderkerk zijn de voorbereidingen geactiveerd betreft de vrouwelijke energie door de Engelen. Dit is gebeurd in opdracht van GOD o.l.v. de Hoofdengel, Engel Michael en Engel Gabriël en vele anderen waaronder Profeten/Witte Broederschap Elohim, Ratu?s (Koninginnen), Lichtmeesters en Lichtwerkers etc.

Deze energie is verankerd in het middelpunt van de aarde en van daaruit gaan deze geaarde vrouwelijke/energieën naar de Lichtwerkers op allerlei niveau?s. Dit gebeurt ook op cellengebied van de mens en aarde (4 dimensionale bewustwording).

Voordat bovengenoemde energie verankerd werd, was er eerst een gevecht in de sferen en in de aarde op allerlei niveau?s tegen de duistere krachten die het probeerden te verhinderen.

Zondag 20 maart 2005 is er geregeld aan deze nieuwe energie gewerkt door de Engelen en de Lichtwerkers. Op deze avond te Rotterdam zag ondergetekende een zwart gat in dit stelsel helemaal verlicht worden, even later kwam uit dit verlicht gat (black-hole) een baby planeetje, helemaal verlicht (een geboorte van een nieuwe planeet). Het schoot door de Kosmos richting aarde en stortte in de Atlantische Oceaan en van daaruit naar de Indische Oceaan (gebied Ratu Kidul) daarna door naar het middelpunt van de aarde waar een dag tevoren de voorbereidingen hebben plaats gevonden om deze nieuwe aarde te kunnen ontvangen.

Er zit veel kracht in deze nieuwe geestelijke aarde/wereld. Er zijn zeven energiekokers op aangesloten en deze zijn verbonden met de zeven zeeën. De Lichtwerkers worden op deze nieuwe geestelijke wereld stap voor stap aangesloten. De bedoeling is, dat deze geestelijke wereld groter en groter wordt. Groter dan de aarde.

De Lichtwerkers worden zich bewuster van deze nieuwe wereld. We gaan vanuit deze nieuwe geestelijke wereld leven en handelen, 4 dimensionale bewustwording. Het gevoel en handelingen komen meer in evenwicht/balans.

Bij dit bovengenoemde proces/activering/verankering waren meerdere Lichtwerkers getuige en/of namen deel in het proces. Zij waren in trance toen dit allemaal gebeurde. Zoals men ziet worden de spirituele mens/Lichtwerkers bij dit proces betrokken voor de ervaring en vanuit hun incarnatie en als getuige voor en vanuit het hogere, Het Licht en voor de mensheid.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 5 april 2005