Het negatieve lost zichzelf op

 

Via channelling komt via derden o.a de informatie ?Het negatieve lost zichzelf op? en verder als uitleg dat niemand meer iets hoeft te doen en dat vanaf heden alles automatisch opgelost zal worden.

In de Kosmische sferen is deze informatie op bepaalde niveau?s juist, maar de uitleg in het aardse is heel iets anders.

Als alle lichtwerkers geen negatieve energie meer terug- of doorsturen naar het LICHT en/of rapporteren, gebeurt er niets meer. Het negatieve blijft dan in stand en door de jaren heen gaat het zich weer vermeerderen en versterken.

De negatieve krachten hebben veel kracht bij zich. Ze kunnen o.a. angst (irreële angst) creëren, heftige fysieke tegenkracht bewerkstelligen en behoorlijke tegenkracht in de derde dimensie veroorzaken.

De negatieve krachten zouden ons het liefst willen laten geloven in ?Het negatieve lost zichzelf op?.

De betekenis is als volgt:

Het negatieve heeft gebrek aan kennis/weten. Dit komt doordat de lichtwerkers steeds meer informatie ontvangen. De lichtwerkers worden namelijk met het negatieve geconfronteerd en doorleven het. Daardoor mogen zij de inzichten en bewijs ontvangen hoe het negatieve te werk gaat.

Hoe meer ervaringen de lichtwerkers doorlopen, des te meer de codes van het negatieve in handen vallen van de lichtwerkers. Eveneens wordt de werkwijze van het negatieve steeds meer herkend door de ervaringen van de lichtwerkers.

Als dit de komende 25 tot 30 jaar zo doorgaat, zijn alle codes en strategieën van het negatieve in handen van de lichtwerkers. Met de ondersteuning van GOD, via de Engelen en Profeten ?lost het negatieve zichzelf op?.

Een voorbeeld: Als iedereen op de wereld vandaag begint met het negatieve via zijn gedachten terug te sturen naar het LICHT/GOD, hebben we zeer snel een andere wereld.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 21 juni 2004