Energie piramide

 

Alle piramides die aangesloten worden zijn verbonden met de nieuwe hiërarchieën; De hiërarchie van het nieuwe Jeruzalem en de hiërarchie van GOD zelf. Enkele jaren geleden zijn deze hiërarchieën aangesloten op de hiërarchie van de aarde.

De hiërarchie van het nieuwe Jeruzalem en de hiërarchie van GOD zelf hebben het oude systeem overgenomen, vandaar deze energie.

Hoge frequenties komen naar de aarde, de engelen schermen alles af en alle rondhangende negatieve energieën komen niet meer binnen of worden direct afgevoerd naar speciale sferen. Negatief wordt omgezet in positief. Op bepaalde punten in en/of rondom de woning wordt de hogere goddelijke energie vastgezet aan de aarde. Zodra de piramide in werking wordt gesteld, worden de energie-punten met elkaar verbonden. Vanuit het hart van GOD maakt de energie een als een '8' draaiende beweging naar het middelpunt van de aarde en gaat vervolgens weer omhoog. Op deze wijze wordt de woning 24 uur per dag schoongemaakt.

8 = lemniscaat, van oudsher het symbool voor het evenwicht en het in elkaar grijpen van het geestelijke en het stoffelijke.

CHAAS 24-13 / BHINNEKA TUNGGAL IKA / PANCASILA

Rotterdam, 23 februari 2000